Uncategorized

Skaffa hår som en hårdrockare

Många förknippar hårdrock med långt hår och den som är en hårdrockare in i själen vill säkert skaffa långt hår av just den anledningen. Dock är det inte alla som kan skaffa långt hår, men det finns hjälp att få. Här nedan ges tips och råd på hur man på olika sätt kan ta hand om sitt hår och på så vis få det att växa.

Problem med håravfall?

Håravfall är en kategori för sig och det finns många anledningar till varför man drabbas av det. Anledningen skiljer sig även åt mellan könen, men gemensamt för de flesta håravfall är att hormonerna har en roll att spela. Oavsett om man är kvinna eller man, kan man vända sig till Nordic Hair Clinic i Stockholm för att få hjälp. De kan nämligen utföra något som kallas PRP-behandling och som har visat sig vara en effektiv metod mot just håravfall, men de utför även hårtransplantationer för att snabbt och synbart göra håret tjockare.

Vårda håret

För att kunna få långt hår likt en hårdrockare, behöver man ta hand om sitt hår. Det bör man göra både på insidan och utsidan av kroppen. Till att börja med behöver man se till att man får i sig rätt näring och vitaminer som bidrar till bättre hårväxt. Exempelvis är zink en viktig antioxidant som gör håret tjockare och starkare. Utöver det är det viktigt att använda bra hårvårdsprodukter. De bör vara milda och naturliga. Vanliga kemiska schampon, av traditionella märken, är i princip lika starka som diskmedel och bör därför undvikas för att håret ska kunna växa och må bra.